דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פנקייקים שמנמנים
פנקייקים שמנמנים
פנקייקים שמנמנים
אנחנו הכי אוהבים אותם שמנמנים ועסיסיים

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 143 גרם למנה\יחידה (תלוי בעובי הפנקייקים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 טורפים יחד היטב את כל המצרכים מלבד הקמח ואבקת האפייה.
  • 2 מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבוב עדין את הקמח עם אבקת האפייה עד שהכל נטמע בבלילה ללא גושים.
  • 3 מרססים מעט שמן על מחבת (עדיף טפלון), מוזגים מהבלילה למחבת בעזרת מצקת ומטגנים. הופכים את הפנקייק ברגע שנוצרות בועות שקועות. ניתן להכין פנקייקים שמנמנים או פנקייקים דקים יותר לפי בחירה (תלוי במחבת שלכם). ייצאו לכם כ- 6 פנקייקים עבים במיוחד או 12 רגילים.
  • 4 מומלץ להגיש עם תוספות לפי הטעם (שוקולד מומס, אגוזים, סירופ מייפל, גלידה, פירות וכדומה).
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הפנקייקים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של הילה רשתי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)354248
חלבונים (גרם)10.5 7.36
פחמימות (גרם)5841
מתוכן סוכרים (גרם)13.16 9.22
שומנים (גרם)8.98 6.3
מתוכם שומן רווי (גרם)3.87 2.72
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.230.16
כולסטרול (מ"ג)99.67 69.86
נתרן (מ"ג)185.36129.93
סיבים תזונתיים (גרם)0.03 0.02
מים (גרם)17.5112.27
ויטמין A (מק"ג)36.3225.46
ויטמין B (מ"ג)0.530.37
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.350.24
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.737.52
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.14
ויטמין C (מ"ג)0.340.24
ויטמין D (מק"ג)0.460.33
ויטמין E (מ"ג)0.240.17
ויטמין K (מק"ג)0.070.05
סידן (מ"ג)178.86125.37
ברזל (מ"ג)0.590.41
מגנזיום (מ"ג)3.432.4
זרחן (מ"ג)210.27147.38
אבץ (מ"ג)0.290.21
אשלגן (מ"ג)32.0922.5
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.430.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.350.25
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.830.58
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.770.54

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 11.6% 13.6% 74.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.13 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.