דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד צ`יפס כאלה עוד לא אכלתם

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו גיטרה לערבב את החמאה עם שני סוגי הסוכר והמלח. לאחר איחוד להוסיף את הביצה ומחית הוניל, לערבב, להוסיף גם את הקמח, אבקת האפייה ושני סוגי השוקולד, ולערבב עד לאיחוד. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהעביר לקירור לכחצי שעה לפחות.
  • 2 על מגש עם נייר אפייה להכין תלוליות נוטלה, כפית נוטלה אחת בכל פעם על הנייר, ולהקפיא למשך כחצי שעה. בינתיים, לחמם את התנור לחום של 170 מעלות טורבו.
  • 3 לחלק את הבצק לכ- 13 עוגיות במשקל של 60 גרם כל אחת, לגלגל ולהכניס לכל עוגיה פרלין נוטלה (לסדר עד 9 עוגיות במגש אחד).
  • 4 לאפות את העוגיות בתנור שחומם מראש למשך כ- 12 דקות. בסיום האפייה להוסיף מעט מפצפוצי השוקולד על כל עוגיה ולתת להם להינמס. לצנן לפני ההגשה ולהתפנק על עוגיות שוקולד צ`יפס רכות ומושלמות שנמסות בפה.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מעין!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)329463
חלבונים (גרם)4.13 5.81
פחמימות (גרם)4057
מתוכן סוכרים (גרם)23.31 32.8
שומנים (גרם)16.78 23.61
מתוכם שומן רווי (גרם)8.92 12.55
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.350.49
כולסטרול (מ"ג)41.86 58.89
נתרן (מ"ג)174.67245.74
סיבים תזונתיים (גרם)0.01 0.01
מים (גרם)4.095.75
ויטמין A (מק"ג)8.3711.77
ויטמין B (מ"ג)0.140.2
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.533.56
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.07
ויטמין D (מק"ג)0.110.15
ויטמין E (מ"ג)0.050.08
ויטמין K (מק"ג)0.020.02
סידן (מ"ג)22.9532.29
ברזל (מ"ג)0.160.23
מגנזיום (מ"ג)1.331.87
זרחן (מ"ג)29.7141.8
אבץ (מ"ג)0.070.1
אשלגן (מ"ג)16.5423.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.14
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.190.27
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.180.25

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 27.4% 6.8% 65.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.