דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות שוקולד צ`יפס פשוט טעימות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 47 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות.
  • 2 במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה הרכה יחד עם הסוכר הלבן והסוכר החום, מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל עד שהתערובת הופכת לבהירה. מוסיפים את הקמח הלבן, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, השוקולד השבור והמלח, ומעבדים עד לקבלת בצק.
  • 4 מחלקים את הבצק לכדורים במשקל של 30 גרם כל אחד, מניחים אותם במרווחים האחד מהשני (אין צורך לשטח) ואופים במשך כ- 10-12 דקות בתנור החם או עד שמתקבל צבע חום בהיר. לאחר האפייה להוציא את העוגיות על רשת צינון.
  • 5 ניתן להניח על כל עוגייה עוד שוקולד שבור מיד כשמוציאים מהתנור. מתקבלות עוגיות שוקולד צ`יפס פריכות וטעימות להפליא!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להשתמש בשוקולד מריר איכותי (60% מוצקי קקאו ומעלה).

ציוד נדרש: מיקסר עם וו גיטרה.

הערך התזונתי לא כולל את השוקולד המריר אם מוסיפים לאחר האפייה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של מיטל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)211449
חלבונים (גרם)2.67 5.68
פחמימות (גרם)2452
מתוכן סוכרים (גרם)8.53 18.14
שומנים (גרם)11.5 24.48
מתוכם שומן רווי (גרם)7.24 15.41
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.240.51
כולסטרול (מ"ג)38.9 82.76
נתרן (מ"ג)206.97440.37
סיבים תזונתיים (גרם)0.04 0.09
מים (גרם)3.778.01
ויטמין A (מק"ג)7.7716.53
ויטמין B (מ"ג)0.220.47
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.13
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.7516.5
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.09
ויטמין C (מ"ג)0.811.73
ויטמין D (מק"ג)0.10.21
ויטמין E (מ"ג)0.050.11
ויטמין K (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)30.6765.25
ברזל (מ"ג)0.531.13
מגנזיום (מ"ג)1.042.22
זרחן (מ"ג)40.485.95
אבץ (מ"ג)0.060.14
אשלגן (מ"ג)12.5226.65
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.090.2
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.180.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.170.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 29.9% 6.9% 63.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.