דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדת שמרים וחלבה
רולדת שמרים וחלבה
רולדת שמרים וחלבה
רולדה ביתית עם ממרח חלבה

מצרכים למתכון

43 מנות/יחידות, 59 גרם למנה\יחידה (40-45 מנות מ- 4 רולדות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לשים את כל מצרכי הבצק (מלבד המים והמלח) במיקסר עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה, לפחות כ- 5 דקות. את המים להוסיף בהדרגה ואת המלח לקראת סוף הלישה. מכסים ומתפיחים שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים. מקמחים משטח עבודה, מרדדים בעזרת מערוך את הבצק עד לקבלת בצק שטוח, מורחים חלבה למריחה, מגלגלים ומעבירים לתבנית עם נייר אפיייה לתפיחה שנייה, לפחות כחצי שעה. אפשרות שנייה: לאחר שמגלגלים את הבצק חותחים עם סכין חדה לאורך הרולדה, מגלגלים את שתי הקצוות ומעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  • 3 מברישים בביצה טרופה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות או עד להשחמה. בינתיים מרתיחים מים לנס קפה...
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)180305
חלבונים (גרם)4.56 7.72
פחמימות (גרם)2745
מתוכן סוכרים (גרם)3.15 5.33
שומנים (גרם)6.18 10.46
מתוכם שומן רווי (גרם)0.98 1.67
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)29.41 49.78
נתרן (מ"ג)56.3895.41
סיבים תזונתיים (גרם)0.16 0.28
מים (גרם)15.7826.7
ויטמין A (מק"ג)12.6521.41
ויטמין B (מ"ג)0.180.31
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.120.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.726.29
ויטמין B12 (מק"ג)0.070.12
ויטמין D (מק"ג)0.160.27
ויטמין E (מ"ג)0.080.14
ויטמין K (מק"ג)0.020.04
סידן (מ"ג)12.9221.86
ברזל (מ"ג)0.490.83
מגנזיום (מ"ג)1.051.77
זרחן (מ"ג)15.6626.49
אבץ (מ"ג)0.10.17
אשלגן (מ"ג)10.9818.59
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.290.49
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.270.46

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 16.4% 12.1% 71.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.