דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת צהריים משביעה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 622 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם את השמן בסיר.
  • 2 לקצוץ את הבצל ולטגן אותו עד להשחמה קלה.
  • 3 לפרוס את ראשי השומר, להוסיף לסיר ולערבב.
  • 4 להוסיף את העופות ולטגן מעט מכל צד.
  • 5 להוסיף את האפונה ולערבב (להפשיר קודם לכן).
  • 6 לתבל במלח, כורכום ופלפל שחור. להוסיף את המים.
  • 7 להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה. לבשל כשעה עד שרוב הנוזלים מצטמצמים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם אורז לבן/קוסקוס.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)44371
חלבונים (גרם)53.35 8.58
פחמימות (גרם)305
מתוכן סוכרים (גרם)2.62 0.42
שומנים (גרם)14.31 2.3
מתוכם שומן רווי (גרם)2.7 0.43
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.240.04
כולסטרול (מ"ג)186.75 30.02
נתרן (מ"ג)827.05132.93
סיבים תזונתיים (גרם)10.08 1.62
מים (גרם)410.9666.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)50.688.15
ויטמין B (מ"ג)19.623.15
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.470.08
ויטמין B3 (מ"ג)14.972.41
ויטמין B5 (מ"ג)3.020.49
ויטמין B6 (מ"ג)0.90.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)53.48.58
ויטמין B12 (מק"ג)0.790.13
ויטמין C (מ"ג)13.182.12
ויטמין D (מק"ג)0.280.05
ויטמין E (מ"ג)0.790.13
ויטמין K (מק"ג)7.271.17
סידן (מ"ג)82.913.32
ברזל (מ"ג)4.120.66
מגנזיום (מ"ג)79.8812.84
זרחן (מ"ג)444.1371.38
אבץ (מ"ג)4.70.75
אשלגן (מ"ג)1,008162.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.280.37
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.770.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.780.45
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.330.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 13.3% 49.5% 27.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.2 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.