דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פקאנים קלויים משתלבים נהדר בסלט ירקות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 164 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את העגבניה, המלפפון והפלפל לקוביות, את הגזר מגררים ואת הכרוב חותכים לרצועות.
  • 2 מערבבים בעדינות בקערה את כל הירקות יחד עם שמן האבוקדו, מיץ הלימון והחומץ הבלסמי.
  • 3 במחבת נקייה קולים את אגוזי הפקאן כ- 5-10 דקות ומערבבים מדי פעם (יש לשים לב שלא יישרפו).
  • 4 מפזרים את הפקאנים מעל הסלט, בסמוך להגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מיכל דינר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)13683
חלבונים (גרם)2.15 1.31
פחמימות (גרם)106
מתוכן סוכרים (גרם)3.85 2.35
שומנים (גרם)10.72 6.53
מתוכם שומן רווי (גרם)1.09 0.67
נתרן (מ"ג)30.2518.45
סיבים תזונתיים (גרם)2.89 1.76
מים (גרם)137.7383.98
ליקופן (מ"ג)1.110.68
ויטמין A (מק"ג)292.74178.5
ויטמין B (מ"ג)1.781.09
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.050.64
ויטמין B5 (מ"ג)0.340.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.180.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)34.0720.77
ויטמין C (מ"ג)79.648.54
ויטמין E (מ"ג)0.590.36
ויטמין K (מק"ג)98.259.88
סידן (מ"ג)39.1423.87
ברזל (מ"ג)1.020.62
מגנזיום (מ"ג)28.8717.6
זרחן (מ"ג)61.3837.42
אבץ (מ"ג)0.670.41
אשלגן (מ"ג)388.63236.97
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.391.46
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.130.08
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.261.38
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.624.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)6.473.95

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 41.1% 8.2% 39.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.86 (1.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.