גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | דגים | » | פילה אמנון עסיסי בתנור עם ירקות |
5 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: תבנית מלבנית חד פעמית.
הערך התזונתי לא כולל את החוואיג`. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. לא מניחים את הדגים במים משתי סיבות: כדי לא לפגום בחלבון של הדג וכיוון שהדג עצמו מגיר נוזלים. אנחנו רוצים לשמור על הטעם יחד עם התבלינים ששמנו והמטרה היא בעצם לא ליצור רוטב. המים מתחת לנייר האפייה משמשים כאמבטיית אדים. דג בתנור נוטה להתייבש וזה שומר על הלחות והעסיסיות של הדג. איך סוגרים את נייר האפייה? זו לא אמורה להיות סגירה מלאה אלא להיפך - צריך להישאר פתח. אם נייר האפייה גדול מקוטר התבנית אנחנו מקפלים אותו כלפי מעלה. שוב, המטרה לשמור כמה שיותר על הלחות.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 446 | 146 |
חלבונים (גרם) | 38.68 | 12.63 |
פחמימות (גרם) | 15 | 5 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 4.09 | 1.34 |
שומנים (גרם) | 26.35 | 8.61 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.85 | 0.93 |
כולסטרול (מ"ג) | 79.8 | 26.06 |
נתרן (מ"ג) | 1,147 | 374.5 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 2.94 | 0.96 |
מים (גרם) | 220.57 | 72.04 |
ליקופן (מ"ג) | 1.05 | 0.34 |
ויטמין A (מק"ג) | 311.27 | 101.66 |
ויטמין B (מ"ג) | 10.26 | 3.35 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.24 | 0.08 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.18 | 0.06 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 7.98 | 2.61 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.28 | 0.42 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.54 | 0.18 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 28.59 | 9.34 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 2.6 | 0.85 |
ויטמין C (מ"ג) | 90.34 | 29.5 |
ויטמין E (מ"ג) | 2.75 | 0.9 |
ויטמין K (מק"ג) | 10.38 | 3.39 |
סידן (מ"ג) | 50 | 16.33 |
ברזל (מ"ג) | 2.51 | 0.82 |
מגנזיום (מ"ג) | 71 | 23.19 |
זרחן (מ"ג) | 338.28 | 110.48 |
אבץ (מ"ג) | 0.97 | 0.32 |
אשלגן (מ"ג) | 924.46 | 301.91 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 1.11 | 0.36 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.09 | 0.03 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.64 | 0.21 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 1.42 | 0.46 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 1.15 | 0.38 |