דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רוטב גיאורגי מיוחד

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בסיר עם מים לבשל את הביצים, לקלף ולשים בצד.
  • 2 בסיר בינוני נוסף לטגן את הבצל בשמן, להוסיף את השום והתבלינים, לערבב, להוסיף את המים ולהביא להרתחה.
  • 3 להוסיף את רסק העגבניות, רוטב התמרינדי והאגוזים הטחונים, לערבב ולהוסיף את הביצים הקשות.
  • 4 לבשל במשך כ- 30 דקות. הרוטב צריך להיות קצת סמיך (במידה ורוצים להגדיל את המנות יש להוסיף יותר מים ואגוזים טחונים ולבשל יותר ביצים).
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של מרינה צ`אנורוב

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)197123
חלבונים (גרם)9.03 5.6
פחמימות (גרם)64
מתוכן סוכרים (גרם)1.69 1.05
שומנים (גרם)15.2 9.43
מתוכם שומן רווי (גרם)2.94 1.83
כולסטרול (מ"ג)216.34 134.23
נתרן (מ"ג)367.62228.1
סיבים תזונתיים (גרם)0.88 0.54
מים (גרם)122.9376.28
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)93.0457.73
ויטמין B (מ"ג)1.510.94
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.310.19
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.850.53
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2917.99
ויטמין B12 (מק"ג)0.640.4
ויטמין C (מ"ג)3.462.15
ויטמין D (מק"ג)1.260.78
ויטמין E (מ"ג)0.680.42
ויטמין K (מק"ג)0.790.49
סידן (מ"ג)40.9625.41
ברזל (מ"ג)0.890.55
מגנזיום (מ"ג)10.076.25
זרחן (מ"ג)111.7769.35
אבץ (מ"ג)0.70.43
אשלגן (מ"ג)125.0477.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.860.54
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.730.45
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.381.47
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.171.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 48.3% 28.7% 20.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.99 (1.05 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.