דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 84 גרם למנה\יחידה (כ- 30 רולדות אישיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בקערה גדולה לשים: קמח, שמרים, סוכר ומלח ולערבב. להוסיף 6 כפות שמן ואת המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ואוורירי.
  • 2 לכסות את הקערה בניילון נצמד ולהתפיח לשעה (הבצק מכפיל את נפחו).
  • 3 אחרי שעה להוסיף 5 כפות שמן ולתפוח על הבצק (לא ללוש). להתפיח שוב ל- 20 דקות נוספות.
  • 4 לחמם תנור ל- 180 מעלות.
  • 5 ליצור כדורים בגודל הרצוי, לשטח ולמרוח בממרח שוקולד. לגלגל לרולדה או לספירלה.
  • 6 להניח בתבנית מרופדת במרווחים זה מזה.
  • 7 להבריש כל עוגה בחלבון ביצה.
  • 8 לאפות 20 דקות.
  • 9 לשמור בכלי אטום.
  • 10 בתיאבון!
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)266317
חלבונים (גרם)5.01 5.96
פחמימות (גרם)4351
מתוכן סוכרים (גרם)0.52 0.61
שומנים (גרם)8.04 9.56
מתוכם שומן רווי (גרם)1.73 2.06
נתרן (מ"ג)136.49162.29
סיבים תזונתיים (גרם)0.12 0.15
מים (גרם)20.2424.07
ויטמין B (מ"ג)0.310.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.22
ויטמין B2 (מ"ג)0.120.14
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.6219.76
ויטמין B12 (מק"ג)00
ויטמין C (מ"ג)2.482.95
סידן (מ"ג)34.6741.23
ברזל (מ"ג)1.21.43
מגנזיום (מ"ג)0.430.51
זרחן (מ"ג)39.647.08
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)3.624.3

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 14.3% 8.9% 76.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.