דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיצה מדפי אורז
פיצה מדפי אורז
פיצה מדפי אורז
בדיוק מה שאתם צריכים לארוחת הבוקר או הערב

מצרכים למתכון

281 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לטרוף בקערה את הביצה, להוסיף את הגבינה הלבנה ואת מרכיבי רוטב הפיצה (ניתן לעשות שימוש גם ב- 3 כפות רוטב פיצה מוכן), ולהמשיך לטרוף היטב עד לאיחוד.
  • 2 להניח דף אורז אחד ולמרוח עליו קלות מהרוטב. לחזור על הפעולה הזו עם כל דפי האורז כשבין שכבה לשכבה לפזר את הגבינה הצהובה המגורדת (ניתן גם לפזר בין השכבות את הטבסקו, האורגנו והזיתים הירוקים - או לשמור לקישוט על דף האורז האחרון).
  • 3 לפזר מעל שומשום לפי הטעם ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 12-15 דקות או עד שמוכן (תלוי בסוג התנור). מתקבלת פיצה מדפי אורז מושלמת, קלה ומהירה מאוד להכנה!
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשלב גם פטריות או כל תוספת אחרת שאוהבים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דר!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)531189
חלבונים (גרם)36.52 13
פחמימות (גרם)3914
מתוכן סוכרים (גרם)5.33 1.9
שומנים (גרם)25.58 9.1
מתוכם שומן רווי (גרם)8.2 2.92
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
כולסטרול (מ"ג)274.71 97.76
נתרן (מ"ג)1,866664.06
סיבים תזונתיים (גרם)1.79 0.64
מים (גרם)53.0118.86
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)115.7841.2
ויטמין B (מ"ג)1.810.64
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.320.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.190.07
ויטמין B5 (מ"ג)1.050.37
ויטמין B6 (מ"ג)0.160.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)37.5413.36
ויטמין B12 (מק"ג)0.610.22
ויטמין C (מ"ג)1.650.59
ויטמין D (מק"ג)1.390.5
ויטמין E (מ"ג)1.10.39
ויטמין K (מק"ג)13.494.8
סידן (מ"ג)651.03231.68
ברזל (מ"ג)2.250.8
מגנזיום (מ"ג)14.995.33
זרחן (מ"ג)142.1850.6
אבץ (מ"ג)10.35
אשלגן (מ"ג)140.6950.07
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.911.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.120.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.090.39
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.951.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.330.83

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 24.9% 35.5% 37.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.35 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?