דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנת נודלס עוף מפנקת במיוחד

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 681 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לערבב את קוביות הפרגיות עם אבקת הסודה לשתייה, להשרות כ- 15 דקות ולשטוף היטב במים.
  • 2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
  • 3 מתחילים בטיגון הבצל, צורבים קלות ומוסיפים את הפרגיות לסגירה וצריבה.
  • 4 מוסיפים את שאר הירקות לווק על אש גבוהה ומקפיצים 2-3 דקות (לא יותר, כדי שיישארו קראנצ`ים).
  • 5 מוסיפים את הרוטב, מרתיחים ומוסיפים גם את אטריות הנודלס המוכנות להקפצה (יש להשרות במים רותחים לדקה, לסנן ולשטוף לפני כן). מקפיצים מעט לאיחוד, מעבירים לצלחות הגשה נאות, מעטרים במעט כוסברה ושמן שומשום, ומגישים לוהט מנת נודלס עוף קלאסי שאתם חייבים לאמץ!
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מי שאוהב יכול לפזר בוטנים גרוסים מעל.

ציוד נדרש: ווק.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)878129
חלבונים (גרם)50.26 7.38
פחמימות (גרם)8312
מתוכן סוכרים (גרם)12.57 1.85
שומנים (גרם)39.25 5.77
מתוכם שומן רווי (גרם)7.68 1.13
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.080.01
כולסטרול (מ"ג)136 19.98
נתרן (מ"ג)3,324488.27
סיבים תזונתיים (גרם)4.95 0.73
מים (גרם)341.6850.2
ויטמין A (מק"ג)442.765.04
ויטמין B (מ"ג)19.872.92
ויטמין B1 (מ"ג)0.290.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.770.11
ויטמין B3 (מ"ג)14.682.16
ויטמין B5 (מ"ג)3.120.46
ויטמין B6 (מ"ג)0.950.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)66.869.82
ויטמין B12 (מק"ג)0.480.07
ויטמין C (מ"ג)116.7117.15
ויטמין D (מק"ג)0.270.04
ויטמין E (מ"ג)1.710.25
ויטמין K (מק"ג)70.6610.38
סידן (מ"ג)90.8413.35
ברזל (מ"ג)3.570.52
מגנזיום (מ"ג)72.2710.62
זרחן (מ"ג)438.8264.47
אבץ (מ"ג)4.720.69
אשלגן (מ"ג)1,127165.51
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)5.640.83
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.160.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)5.090.75
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)7.121.05
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)6.350.93

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 22.2% 28.4% 46.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.3 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.