דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן פטריות בקלי קלות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להסיר את רגלי הפטריות ולפרוס אותן לפרוסות דקות.
  • 2 לחמם בווק או במחבת את שאר המרכיבים יחד, כשמתחיל לבעבע מעט להוסיף את הפטריות הפרוסות ולהקפיץ במשך 2-3 דקות.
  • 3 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להכין גם עם פטריות מסוגים שונים כמו פטריות פורטובלו, שיטאקי ועוד.

ציוד נדרש: ווק או מחבת.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1644
חלבונים (גרם)0.87 2.43
פחמימות (גרם)39
מתוכן סוכרים (גרם)0.61 1.72
שומנים (גרם)0.15 0.41
מתוכם שומן רווי (גרם)0.02 0.05
נתרן (מ"ג)88.73249.44
סיבים תזונתיים (גרם)0.69 1.94
מים (גרם)27.3476.87
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.010.03
ויטמין B (מ"ג)2.146.01
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.25
ויטמין B3 (מ"ג)1.343.77
ויטמין B5 (מ"ג)0.651.82
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)5.4115.21
ויטמין C (מ"ג)1.233.47
ויטמין D (מק"ג)0.160.44
ויטמין E (מ"ג)00.01
ויטמין K (מק"ג)0.120.33
סידן (מ"ג)2.26.18
ברזל (מ"ג)0.551.53
מגנזיום (מ"ג)3.810.68
זרחן (מ"ג)26.6774.98
אבץ (מ"ג)0.260.74
אשלגן (מ"ג)108.88306.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.16
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
14.2% 3% 17.9% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.04 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?