דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כרעיים בתנור עם אורז וירקות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 1.1 ק"ג למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בתבנית עמוקה או פיירקס עמוק בגודל 25X40 לסדר לפי הסדר: פרוסות תפו"א (מקולפים), פרוסות קישואים, אורז (את האורז יש להשרות כ- 15 דקות במים רותחים, לשטוף ולסנן), אפונה וגזר, בצלים, כרעיים וראש שום.
  • 2 לערבב 4 כפות מרק עוף, מלח ופלפל שחור במים ונשפוך מעל התבנית.
  • 3 לפזר מעט תבלין לעוף בגריל על הכרעיים בלבד.
  • 4 לאטום את התבנית עם נייר כסף מעל.
  • 5 להכניס לתנור ל- 3 שעות בחום 170 מעלות.
  • 6 לאחר 3 שעות יש לוודא שתפוחי האדמה רכים, להוריד את נייר הכסף
  • ולהחזיר לתנור ל- 30 דקות נוספות להשחמה בחום 180 מעלות.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עמוקה או פיירקס עמוק בגודל 25X40.

הערך התזונתי לא כולל את האפונה והגזר.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מירב קדמי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,199109
חלבונים (גרם)114.14 10.41
פחמימות (גרם)13412
מתוכן סוכרים (גרם)15.23 1.39
שומנים (גרם)21.89 2
מתוכם שומן רווי (גרם)5.42 0.49
כולסטרול (מ"ג)327.1 29.83
נתרן (מ"ג)2,106192.06
סיבים תזונתיים (גרם)10.69 0.97
מים (גרם)766.869.93
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)78.977.2
ויטמין B (מ"ג)40.13.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.830.08
ויטמין B2 (מ"ג)10.09
ויטמין B3 (מ"ג)27.922.55
ויטמין B5 (מ"ג)7.220.66
ויטמין B6 (מ"ג)3.020.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)111.4510.16
ויטמין B12 (מק"ג)1.190.11
ויטמין C (מ"ג)70.176.4
ויטמין D (מק"ג)0.440.04
ויטמין E (מ"ג)1.340.12
ויטמין K (מק"ג)19.521.78
סידן (מ"ג)155.2114.15
ברזל (מ"ג)7.350.67
מגנזיום (מ"ג)255.2423.28
זרחן (מ"ג)988.5490.15
אבץ (מ"ג)13.271.21
אשלגן (מ"ג)2,947268.81
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)5.270.48
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.340.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)4.090.37
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)6.610.6
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)5.520.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 7.8% 40.7% 47.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.