דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רצועות שניצל על ירקות מוקפצים
רצועות שניצל על ירקות מוקפצים
מנת ילדים אולטימטיבית

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 313 גרם למנה\יחידה (4-5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 הכנת השניצל: טורפים את הביצה בצלחת, מוסיפים את המלח והפלפל השחור, ומערבבים. בצלחת שנייה מערבבים את פירורי הלחם והשומשום. מחממים את השמן במחבת. טובלים חזה עוף פרוס בביצה הטרופה ולאחר מכן בפירורי הלחם, ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מניחים בצלחת על נייר סופג לספיגת השמן.
  • 2 הכנת הירקות המוקפצים: מחממים היטב את השמן ומקפיצים את כל הירקות (מלבד העגבניות) במשך כ- 10-15 דקות, עד שהירקות מתרככים ומזהיבים. מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומוסיפים את עגבניות השרי לעוד כ- 3-5 דקות של טיגון.
  • 3 צורת הגשה: מניחים את הירקות המוקפצים בצלחת הגשה, חותכים את השניצל לרצועות ומניחים על הירקות המוקפצים. ארוחת צהריים מושלמת!
  • 4 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם הקפצה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)437140
חלבונים (גרם)38.48 12.31
פחמימות (גרם)186
מתוכן סוכרים (גרם)3.97 1.27
שומנים (גרם)23.41 7.49
מתוכם שומן רווי (גרם)3.03 0.97
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.04
כולסטרול (מ"ג)134.15 42.91
נתרן (מ"ג)1,209386.84
סיבים תזונתיים (גרם)3.15 1.01
מים (גרם)225.3472.08
ליקופן (מ"ג)0.850.27
ויטמין A (מק"ג)250.0880
ויטמין B (מ"ג)18.545.93
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.240.08
ויטמין B3 (מ"ג)15.825.06
ויטמין B5 (מ"ג)1.460.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.820.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4213.44
ויטמין B12 (מק"ג)0.470.15
ויטמין C (מ"ג)54.7617.52
ויטמין D (מק"ג)0.360.12
ויטמין E (מ"ג)1.10.35
ויטמין K (מק"ג)15.034.81
סידן (מ"ג)134.2442.94
ברזל (מ"ג)2.090.67
מגנזיום (מ"ג)63.4620.3
זרחן (מ"ג)325.04103.98
אבץ (מ"ג)1.730.55
אשלגן (מ"ג)687.09219.8
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.460.47
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.130.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.130.36
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.180.7
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.950.62

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 28.3% 46.5% 21.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.