דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
גם קציצות אפשר להכין מדג סלמון

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (10-15 קציצות (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקצוץ את הבצל הירוק, הכוסברה, הבצל (דק) והשום.
  • 2 לערבב את הסלמון עם כל המצרכים (מלבד השמן) עד לקבלת עיסה (להוסיף עוד תבלינים לפי הטעם).
  • 3 להניח את התערובת בצד למשך כ- 10 דקות לספיגת הטעמים.
  • 4 להכין קציצות סלמון ולטגן בשמן חם כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה.
  • 5 להניח על נייר סופג, להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)147183
חלבונים (גרם)10.07 12.51
פחמימות (גרם)56
מתוכן סוכרים (גרם)0.8 1
שומנים (גרם)9.67 12.01
מתוכם שומן רווי (גרם)1.46 1.81
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)43.69 54.3
נתרן (מ"ג)184.35229.11
סיבים תזונתיים (גרם)0.68 0.84
מים (גרם)54.4967.72
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)37.6446.78
ויטמין B (מ"ג)4.575.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.19
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.12
ויטמין B3 (מ"ג)3.264.06
ויטמין B5 (מ"ג)0.720.89
ויטמין B6 (מ"ג)0.310.38
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)28.435.29
ויטמין B12 (מק"ג)1.121.4
ויטמין C (מ"ג)6.387.93
ויטמין D (מק"ג)0.110.13
ויטמין E (מ"ג)0.310.38
ויטמין K (מק"ג)44.4455.23
סידן (מ"ג)26.7633.26
ברזל (מ"ג)0.590.73
מגנזיום (מ"ג)17.8522.18
זרחן (מ"ג)120.77150.09
אבץ (מ"ג)0.350.44
אשלגן (מ"ג)245.35304.92
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.832.27
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.360.45
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.922.39
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.991.23

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 38.6% 40.2% 18.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.69 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.