דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מבחר ירקות בפשטידה טעימה אחת

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 246 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לגרד את תפוח האדמה, הבטטה, הקישוא, הגזר והשום, לקצוץ דק את הבצל והפטרוזיליה. לערבב את כל הירקות ולסחוט חזק להוצאת הנוזלים.
  • 2 להוסיף את הביצים ושאר המרכיבים, ולערבב היטב (אם הבלילה רכה מאוד יש להוסיף מעט קמח).
  • 3 לחמם את השמן במחבת טפלון קטנה, למזוג את העיסה בזהירות לשמן, ליישר ולהשאיר על להבה נמוכה למשך כ- 15 דקות.
  • 4 להפוך את הפשטידה על צלחת, להחזיר שוב למחבת ולטגן את הצד השני למשך כ- 5 דקות נוספות או עד להשחמה. להעביר לכלי הגשה ולקשט כיד הדמיון. מתקבלת פשטידת ירקות מטוגנת פשוט מושלמת!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)20483
חלבונים (גרם)6.57 2.67
פחמימות (גרם)3012
מתוכן סוכרים (גרם)7.68 3.12
שומנים (גרם)7.38 3
מתוכם שומן רווי (גרם)1.17 0.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
כולסטרול (מ"ג)84.32 34.25
נתרן (מ"ג)388.31157.74
סיבים תזונתיים (גרם)4.46 1.81
מים (גרם)198.9580.82
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)695.62282.58
ויטמין B (מ"ג)3.221.31
ויטמין B1 (מ"ג)0.140.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.08
ויטמין B3 (מ"ג)1.370.56
ויטמין B5 (מ"ג)1.050.43
ויטמין B6 (מ"ג)0.40.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)63.4625.78
ויטמין B12 (מק"ג)0.20.08
ויטמין C (מ"ג)41.0516.68
ויטמין D (מק"ג)0.460.19
ויטמין E (מ"ג)1.150.47
ויטמין K (מק"ג)317.79129.1
סידן (מ"ג)93.237.86
ברזל (מ"ג)2.641.07
מגנזיום (מ"ג)4618.68
זרחן (מ"ג)131.0853.25
אבץ (מ"ג)1.040.42
אשלגן (מ"ג)580.51235.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.630.25
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.510.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.930.38
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.870.35

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.3% 15.4% 13.7% 61.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.