דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

2 מנות/יחידות, 514 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מוסיפים את השום הכתוש וממשיכים לטגן קלות.
  • 2 מוסיפים את הפטריות ומטגנים דקה-שתיים.
  • 3 מוסיפים את היין הלבן, החלב והשמנת, ומביאים לרתיחה.
  • 4 מתבלים בתבלינים, מוסיפים 2 חבילות סקיני פסטה מסוננות, מערבבים היטב ומבשלים 2-3 דקות.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)29056
חלבונים (גרם)7.56 1.47
פחמימות (גרם)336
מתוכן סוכרים (גרם)5.5 1.07
שומנים (גרם)13.5 2.63
מתוכם שומן רווי (גרם)5.39 1.05
כולסטרול (מ"ג)24.15 4.7
נתרן (מ"ג)453.3488.2
סיבים תזונתיים (גרם)10.76 2.09
מים (גרם)163.4631.8
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.060.01
ויטמין B (מ"ג)8.021.56
ויטמין B1 (מ"ג)0.120.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.340.07
ויטמין B3 (מ"ג)4.860.95
ויטמין B5 (מ"ג)2.390.46
ויטמין B6 (מ"ג)0.280.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)29.695.78
ויטמין C (מ"ג)9.961.94
ויטמין D (מק"ג)0.550.11
ויטמין E (מ"ג)0.030.01
ויטמין K (מק"ג)0.890.17
סידן (מ"ג)159.0230.94
ברזל (מ"ג)2.210.43
מגנזיום (מ"ג)23.694.61
זרחן (מ"ג)128.0824.92
אבץ (מ"ג)1.160.23
אשלגן (מ"ג)522.45101.64
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.270.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
16.6% 20.8% 11.7% 50.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.