דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 יש להקציף קלות את החלבונים עם הסוכר לדקה אחת, להוסיף את הקמח בעדינות ואז את פרוסות השקדים (כוס וחצי).
  • 2 יש להוסיף 2-3 טיפות תמצית שקדים איכותית.
  • 3 לנטף בגודל אחיד על נייר אפייה ולהקפיד על רווחים כיוון שהדיסקיות מתפשטות.
  • 4 לאפות בחום בינוני - פלוס לשיזוף ולצנן.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
עוגיות המתאימות כמו כפפה ליד לצד כוס קפה.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של נורית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)89338
חלבונים (גרם)2.64 10.03
פחמימות (גרם)1144
מתוכן סוכרים (גרם)9 34.23
שומנים (גרם)3.86 14.69
מתוכם שומן רווי (גרם)0.33 1.25
נתרן (מ"ג)14.3954.73
סיבים תזונתיים (גרם)1.03 3.91
מים (גרם)7.3627.97
ויטמין B (מ"ג)64.460.25
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.15
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.06
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.341.28
ויטמין B12 (מק"ג)0.010.03
סידן (מ"ג)1.094.13
ברזל (מ"ג)0.060.21
מגנזיום (מ"ג)0.923.51
זרחן (מ"ג)1.264.79
אבץ (מ"ג)00.02
אשלגן (מ"ג)13.8752.74

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 20.4% 13.9% 60.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.