דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כריך מק אנד צ`יז
כריך מק אנד צ`יז
כריך מושחת שאסור לכם לפספס

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 146 גרם למנה\יחידה (כמות ל- 10 לחמניות ממולאות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן, לסנן, להוסיף את החמאה ולערבב.
  • 2 להוסיף את שאר מרכיבי המק אנד צ`יז ולבשל על אש נמוכה עד שהכל נמס ומצטמצם.
  • 3 לפרוס את הלחם לפרוסות עבות (להשתמש בלחם בריוש, לחמניות חלב רכות או "פאן דה מי" - לחם מטוגן בחמאה) ולמרוח בחמאה רכה (כמה שאוהבים).
  • 4 לחתוך את הלחם בחלק העליון לאורך ולמלא במק אנד צ`יז. זהו - יש לכם כריך מק אנד צ`יז מושלם כמו של מסעדת הנונונו. אל תשכחו לברר איפה הכי קרוב לעשות צינתור אחר כך.
  • 5 בתיאבון! חיוך

הערך התזונתי כולל רק את המק אנד צ`יז ולא את הלחמניות והחמאה הרכה למריחה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של קאי!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)555380
חלבונים (גרם)16.52 11.31
פחמימות (גרם)3826
מתוכן סוכרים (גרם)1.83 1.25
שומנים (גרם)37.21 25.47
מתוכם שומן רווי (גרם)22.61 15.47
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.890.61
כולסטרול (מ"ג)111.15 76.08
נתרן (מ"ג)435.92298.37
סיבים תזונתיים (גרם)1.97 1.35
מים (גרם)14.7610.1
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)119.281.59
ויטמין B (מ"ג)0.520.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.170.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.815.35
ויטמין B12 (מק"ג)0.330.23
ויטמין C (מ"ג)0.370.25
ויטמין D (מק"ג)0.120.08
ויטמין E (מ"ג)0.270.18
ויטמין K (מק"ג)1.61.1
סידן (מ"ג)289.8198.35
ברזל (מ"ג)0.410.28
מגנזיום (מ"ג)12.418.49
זרחן (מ"ג)206.82141.56
אבץ (מ"ג)1.260.86
אשלגן (מ"ג)51.9435.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.420.29
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.150.1
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.270.18
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.772.58
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.172.17

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 39.7% 17.6% 40.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.68 (0.71 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.