דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בייגל ביתי בציפוי שומשום
בייגל ביתי בציפוי שומשום
בייגל שתמיד כיף שיש בבית (גם במקפיא!)

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 233 גרם למנה\יחידה (6-7 בייגלים (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערת המיקסר עם וו לישה ללוש למשך כ- 8 דקות את כל מרכיבי הבצק מלבד המלח על מהירות בינונית. להוסיף את המלח וללוש עוד כ- 7 דקות עד לקבלת בצק חלק ורך.
  • 2 להעביר את הבצק להתפחה של כשעה-שעה וחצי או עד להכפלת נפח.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 6-7 כדורים וכל כדור לחלק לשני חלקים. ליצור 2 נחשים ארוכים, לגלגל אחד בשני לצורת בורג ולסגור לבייגל עגול (להדק היטב את הקצה).
  • 4 להכין קערה ובה לערבב היטב את המים והסילאן. לטבול כל בייגל בתערובת הסילאן, לאחר מכן בצלחת השומשום ולצפות היטב מכל הכיוונים.
  • 5 להניח את הבייגלים על מגש במרווחים, לכסות ולתת להם לתפוח כחצי שעה במקום חמים.
  • 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 210 מעלות למשך כ- 15 דקות או עד להשחמה יפה.
  • 7 כשהם יוצאים מהתנור להבריש אותם במעט חמאה או שמן זית. מתקבל בייגל שומשום ביתי מושלם שלא תוכלו לעמוד בפניו!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר עם וו לישה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של שיראל!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)594255
חלבונים (גרם)14.74 6.34
פחמימות (גרם)7131
מתוכן סוכרים (גרם)10.35 4.45
שומנים (גרם)26.4 11.35
מתוכם שומן רווי (גרם)3.81 1.64
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.190.08
נתרן (מ"ג)969.81416.99
סיבים תזונתיים (גרם)4.47 1.92
מים (גרם)97.7742.04
ויטמין B (מ"ג)0.550.24
ויטמין B1 (מ"ג)0.350.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.210.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)31.4313.51
ויטמין C (מ"ג)4.712.03
סידן (מ"ג)6829.24
ברזל (מ"ג)4.091.76
מגנזיום (מ"ג)104.544.93
זרחן (מ"ג)74.6432.09
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)0.290.13

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 22.6% 12.6% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.