1 במיקסר עם וו לישה לערבל את כל המצרכים מלבד המלח (את המים ומי הסודה להוסיף לאט לאט) עד שמתגבש בצק.
2 להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש כ- 2 דקות נוספות.
3 לשמן מעט קערה (עם ספריי שמן), לשים את הבצק ולכסות עם ניילון נצמד עד להתפחה מלאה (כשעה). חשוב לציין שהבצק יוצא מעט דביק וזה בסדר גמור - הוא צריך להיות רך ונעים לעבודה - בצק מעולה!
4 להוריד את האוויר מהבצק ולהתפיח שוב כחצי שעה.
5 לקרוץ כדורים מהבצק (6-8 כדורים - תלוי בגודל), לשמן מעט נייר אפייה (עם ספריי שמן) ולהניח להתפחה נוספת למשך כ- 15 דקות.
6 לרדד כל כדור בצורה שבוחרים ועם הידיים לפתוח עוד קצת את הבצק המרודד.
7 לחמם היטב מחבת טפלון ולהניח את הבצק למשך 2-3 דקות כל צד.
8 להעביר ישר למגבת מטבח נקייה ולדאוג לכסות את הלאפות המוכנות (שומר על לחות הלאפה ומונע התייבשות).
9 להניח לאפה על גבי לאפה ולכסות כל פעם.
10 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את ספריי השמן. בבצקים תמיד עדיף להוסיף את הנוזלים לאט לאט כדי שלא תיווצר עיסת בצק - לפעמים לא צריך את כל הנוזלים.