1 לנפות את כל סוגי הקמח, להוסיף את השמרים היבשים ולערבב היטב. להוסיף את המים (לא בבת אחת - לא תמיד צריך את כל כמות המים!). להוסיף את אגוזי המלך (אין צורך לשבור אותם), ללוש היטב, להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש (מתקבל בצק קצת דביק).
2 לקחת קערה נקייה ולשמן אותה מעט בשמן זית. להעביר את הבצק לקערה, לכסות בניילון נצמד ולהתפיח כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו. על שיש מעט מקומח להוציא את האוויר מהבצק, לחלק לשני חלקים שווים וליצור צורות של לחם. להעביר כל לחם (סה"כ 2 לחמים) לקערה מעט מקומחת ולכסות להתפחה נוספת למשך כ- 20 דקות.
3 להפוך בעדינות את הקערה ולשים את הכיכר על נייר אפייה או על אבן שמוט מקומחת. לפזר מעל מעט קמח ולחרוץ פסים עם סכין/כל דבר חד. להעביר לתנור שחומם מראש לחום של 220-230 מעלות (תלוי בתנור), להשפריץ מעט מים על הכיכר ולפזר בתחתית התנור קוביות קרח (4-5 קוביות) ליצירת אדים. לאחר כחצי שעה להוריד את החום לכ- 200 מעלות למשך רבע שעה נוספת. התחתית של הכיכר אמורה להיות קשה כאשר דופקים עליה.
4 להניח את הלחמים על רשת ומעליהם מגבת. אין על לחם כפרי עם אגוזים!