דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פשוט חטיף מתוק וטעים

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 23 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להמיס את השוקולד המריר בבן-מארי, להוסיף את הדבש ולערבב היטב.
  • 2 להוסיף את הפיצוחים הקלויים ולהמשיך לערבב היטב עד שכל השוקולד מצפה את הפיצוחים. להמתין שהשוקולד יתקרר מעט.
  • 3 להכין נייר אפייה ולשטח את תערובת השוקולד והפיצוחים על נייר האפייה, לקחת עוד נייר אפייה, להניח מעל השוקולד ועם מערוך לשטח לעובי ולגודל שמתאים לכם, לסדר וליישר את כל הקצוות.
  • 4 להעביר למגש בזהירות ולהכניס למקפיא למשך כמה דקות כדי שהתערובת תתקשה מעט, להוציא ולחתוך לקוביות/משולשים.
  • 5 לשמור במקרר או במקפיא.
  • 6 בתיאבון חיוך
- פרסומת -

המתכון באדיבות שרה קבבצי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)123527
חלבונים (גרם)2.38 10.23
פחמימות (גרם)1146
מתוכן סוכרים (גרם)2.71 11.63
שומנים (גרם)7.33 31.47
מתוכם שומן רווי (גרם)3.15 13.51
כולסטרול (מ"ג)1.47 6.29
נתרן (מ"ג)48.87209.72
סיבים תזונתיים (גרם)0.21 0.89
מים (גרם)0.562.42
ויטמין B (מק"ג)8.3535.83
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)00.02
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.070.28
ויטמין C (מ"ג)0.020.07
סידן (מ"ג)0.20.85
ברזל (מ"ג)0.010.06
מגנזיום (מ"ג)0.070.28
זרחן (מ"ג)0.130.57
אבץ (מ"ג)0.010.03
אשלגן (מ"ג)1.727.36

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 35.6% 11.6% 51.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.