גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | גלילי בשר במילוי ירקות |
פרוסות בשר בקר אפויות בתנור וממולאות בתערובת פלפלים וגזר עם תבלינים ברוטב צ`ילי, סויה ודבש, 208 קלוריות למנה, 138 קלוריות ל-100 גרם
אמונה בוארון, חובבת בישול ואפייה, 04.02.2015
15 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל פרוסות הבשר)
שיטת ההכנה כוללת גם צריבה. התבלינים והרטבים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 208 | 138 |
חלבונים (גרם) | 26.69 | 17.66 |
פחמימות (גרם) | 5 | 3 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.94 | 1.28 |
שומנים (גרם) | 8.55 | 5.66 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 2.94 | 1.95 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.27 | 0.18 |
כולסטרול (מ"ג) | 78 | 51.63 |
נתרן (מ"ג) | 210.78 | 139.53 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.87 | 0.57 |
מים (גרם) | 108.69 | 71.95 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 153.31 | 101.49 |
ויטמין B (מ"ג) | 7.5 | 4.96 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.1 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.28 | 0.19 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 5.48 | 3.62 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.92 | 0.61 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.69 | 0.46 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 16.08 | 10.64 |
ויטמין B12 (מק"ג) | 5.16 | 3.42 |
ויטמין C (מ"ג) | 44.82 | 29.67 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.59 | 0.39 |
ויטמין K (מק"ג) | 3.91 | 2.59 |
סידן (מ"ג) | 13.94 | 9.23 |
ברזל (מ"ג) | 2.85 | 1.89 |
מגנזיום (מ"ג) | 30.23 | 20.01 |
זרחן (מ"ג) | 236.26 | 156.39 |
אבץ (מ"ג) | 5.33 | 3.53 |
אשלגן (מ"ג) | 450.44 | 298.18 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.04 | 0.03 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.04 | 0.03 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם