דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מאפה שוקולד מושלם

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקרואסונים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק יחד עד לקבלת בצק מעט דביק.
  • 2 לכסות ולהתפיח את הבצק כשעה.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 5 חלקים, לרדד כל חלק לעיגול, למרוח עליו את ממרח השוקולד ולפזר מעל קינמון ואגוזים גרוסים.
  • 4 לחתוך כל עיגול עם גלגלת פיצה ל- 8 חלקים, לגלגל כל חלק ולהניח על נייר אפייה ולהתפיח שוב כ- 40 דקות.
  • 5 למרוח על הקרואסונים ביצה טרופה עם סוכר ומעט מים, לפזר שומשום (לא חובה) ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות טורבו למשך כ- 25 דקות עד להזהבה (לשים לב תוך כדי האפייה - בכל תנור האפייה היא אחרת).
  • 6 להביא לרתיחה את כל מצרכי סירופ הסוכר, לבשל כמה דקות ולקרר.
  • 7 להוציא את המאפים מהתנור וישר להבריש בסירופ הסוכר הקר.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשחק עם מילוי הקרואסון לפי הטעם.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות חני קונאשוילי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)253324
חלבונים (גרם)4.84 6.2
פחמימות (גרם)3545
מתוכן סוכרים (גרם)6.87 8.79
שומנים (גרם)10.7 13.7
מתוכם שומן רווי (גרם)2.46 3.15
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)19.68 25.19
נתרן (מ"ג)19.9325.52
סיבים תזונתיים (גרם)0.37 0.47
מים (גרם)2126.89
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)8.2210.52
ויטמין B (מ"ג)0.130.16
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.493.19
ויטמין B12 (מק"ג)0.050.06
ויטמין C (מ"ג)0.160.2
ויטמין D (מק"ג)0.10.13
ויטמין E (מ"ג)0.060.08
ויטמין K (מק"ג)0.130.17
סידן (מ"ג)7.219.22
ברזל (מ"ג)0.120.16
מגנזיום (מ"ג)1.031.31
זרחן (מ"ג)10.3713.27
אבץ (מ"ג)0.070.1
אשלגן (מ"ג)9.1811.75
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.13
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.080.1
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.190.24
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.170.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 20.9% 9.5% 68.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.