דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה על פי הוראות ההכנה שעל האריזה.
  • 2 מטגנים בשמן את הבצל והשום עד שקיפות.
  • 3 מוסיפים רסק ותבלינים ומערבבים.
  • 4 מוסיפים את המים (3/4 כוס בערך) ומבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות.
  • 5 מערבבים עם הפסטה.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות לימור בר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)448260
חלבונים (גרם)12.38 7.19
פחמימות (גרם)8147
מתוכן סוכרים (גרם)2.53 1.47
שומנים (גרם)9.04 5.25
מתוכם שומן רווי (גרם)0.53 0.31
כולסטרול (מ"ג)0.32 0.19
נתרן (מ"ג)446.92259.53
סיבים תזונתיים (גרם)4.79 2.78
מים (גרם)45.7226.55
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)31.6618.39
ויטמין B (מ"ג)0.630.36
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.30.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.05
ויטמין B6 (מ"ג)0.150.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)8.965.21
ויטמין C (מ"ג)5.773.35
ויטמין E (מ"ג)0.380.22
ויטמין K (מק"ג)1.460.85
סידן (מ"ג)19.1811.14
ברזל (מ"ג)0.580.34
מגנזיום (מ"ג)9.15.28
זרחן (מ"ג)26.7715.54
אבץ (מ"ג)0.20.12
אשלגן (מ"ג)129.9675.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.5% 8.5% 11.6% 75.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.1 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.