דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 94 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 יש להפשיר את הבצק לילה במקרר.
  • 2 להוציא מהמקרר ולחתוך לחצי את הבצק לאורכו (את החצי השני של הבצק ניתן להשתמש למאפים אחרים).
  • 3 למרוח שמן זית על הבצקים ולהניח בצד.
  • הכנת המלית:
  • 1 לערבב את הגבינה עם הקמח, 2 כפות הסוכר והצימוקים.
  • 2 לשים שני עלי פילו על המשטח ולהניח כף מהמלית על צידו האחד ולקפל בצורת משולש.
  • 3 להניח את הבצק הממולא על תבנית עם נייר אפיה ולאפות בחום בינוני כמחצית השעה או עד שהבצק מזהיב.
  • 4 להרתיח את הסוכר הנותר עם חצי כוס מים ומיץ הלימון, להביא לרתיחה ולבשל עוד חמש דקות.
  • 5 עם הוצאת המאפים מהתנור יש לטפטף מעט מהסירופ.
  • 6 להגיש חם או קר.
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)239254
חלבונים (גרם)6.18 6.57
פחמימות (גרם)3740
מתוכן סוכרים (גרם)0.05 0.05
שומנים (גרם)6.69 7.11
מתוכם שומן רווי (גרם)2.02 2.15
כולסטרול (מ"ג)6 6.38
נתרן (מ"ג)184.92196.72
סיבים תזונתיים (גרם)0.12 0.12
מים (גרם)1.811.93
ויטמין A (מק"ג)0.020.02
ויטמין B (מק"ג)6.146.53
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.260.28
ויטמין C (מ"ג)0.920.98
ויטמין D (מק"ג)0.40.43
ויטמין E (מ"ג)0.40.43
סידן (מ"ג)80.1485.26
ברזל (מ"ג)00
מגנזיום (מ"ג)0.120.13
זרחן (מ"ג)0.120.13
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)2.482.64

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 13.3% 12.3% 74.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.