גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח ישראלי | » | ספגטי ברוטב שמנת פטריות ופרוסות סלמון |
5 מנות/יחידות, 296 גרם למנה\יחידה (4-6 מנות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
המתכון באדיבות אירה
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 646 | 218 |
חלבונים (גרם) | 30.73 | 10.39 |
פחמימות (גרם) | 81 | 27 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 0.54 | 0.18 |
שומנים (גרם) | 21.12 | 7.14 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 6.61 | 2.23 |
כולסטרול (מ"ג) | 63 | 21.3 |
נתרן (מ"ג) | 1,168 | 394.99 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.24 | 0.42 |
מים (גרם) | 11.96 | 4.04 |
ויטמין B (מק"ג) | 96.19 | 32.52 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.01 | 0 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.03 | 0.01 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 2.42 | 0.82 |
ויטמין C (מ"ג) | 1.36 | 0.46 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.58 | 0.2 |
ויטמין K (מק"ג) | 2.48 | 0.84 |
סידן (מ"ג) | 50.45 | 17.06 |
ברזל (מ"ג) | 0.07 | 0.02 |
מגנזיום (מ"ג) | 1.6 | 0.54 |
זרחן (מ"ג) | 5.77 | 1.95 |
אבץ (מ"ג) | 0.04 | 0.01 |
אשלגן (מ"ג) | 23.9 | 8.08 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.43 | 0.14 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.03 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.4 | 0.13 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 2.92 | 0.99 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 2.85 | 0.96 |