דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פילה אמנון בקרם פטריות ושום
פילה אמנון בקרם פטריות ושום
פילה אמנון בציפוי פנקו פריך

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מנקים את הפילטים הטריים היטב ומפזרים עליהם מלח ופלפל שחור. במידה ומשתמשים באמנון קפוא - משרים את הדג קודם לכן לשעה במים עם 2 כוסות מיץ לימון וכוס חומץ, כך שהנוזלים יכסו את הדג לגמרי. מוציאים ומנקים מקשקשים ושאר מרעין בישין. את הפעולה הזאת מבצעים רק אם הדג קפוא. במידה והדג טרי אין צורך כלל בפעולת ההשריה הזאת.
  • 2 טוחנים בעזרת בלנדר מוט את הפטריות, השום, הבזיליקום, כפית השמן, האורגנו ומיץ הלימון, עד לקבלת משחה אחידה.
  • 3 מורחים כחצי מהתערובת על התבנית, מניחים עליה את הפילטים ועליהם מורחים את יתר התערובת.
  • 4 מפזרים מעל את הפנקו, מתיזים ספריי שמן זית ואופים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות עד להזהבה (כ- 20 דקות).
  • 5 מגישים מיד - בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של יוני שטרן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)225121
חלבונים (גרם)35.14 18.93
פחמימות (גרם)137
מתוכן סוכרים (גרם)0.09 0.05
שומנים (גרם)4.28 2.31
מתוכם שומן רווי (גרם)1.24 0.67
כולסטרול (מ"ג)68.4 36.85
נתרן (מ"ג)444.34239.41
סיבים תזונתיים (גרם)1.21 0.65
מים (גרם)130.8670.51
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1.420.77
ויטמין B (מ"ג)10.755.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.310.17
ויטמין B3 (מ"ג)8.434.54
ויטמין B5 (מ"ג)1.560.84
ויטמין B6 (מ"ג)0.270.15
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.588.93
ויטמין B12 (מק"ג)2.231.2
ויטמין C (מ"ג)2.561.38
ויטמין E (מ"ג)0.980.53
ויטמין K (מק"ג)1,661895.03
סידן (מ"ג)34.2418.45
ברזל (מ"ג)1.290.69
מגנזיום (מ"ג)50.0626.97
זרחן (מ"ג)323.64174.37
אבץ (מ"ג)0.910.49
אשלגן (מ"ג)723.32389.72
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.840.45
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.450.24
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.150.62
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.920.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 8% 65.5% 24.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?