דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פודינג קוקוס טבעוני
פודינג קוקוס טבעוני
פודינג מקרם קוקוס וזרעי צ`יה

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 179 גרם למנה\יחידה

  • קרם קוקוס - קופסת שימורים (400 מ"ל)
    רצוי ללא חומרי שימור
  • זרעי צ`יה - 4 כפות - סה"כ (50 גרם)
  • סירופ מייפל - כף (15 גרם)
    אמיתי
  • תותי שדה - 8 יחידות בינוניות - סה"כ (160 גרם)
    לפי הטעם
  • קיווי - 4 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (248 גרם)
    לפי הטעם
  • אוכמניות - 1/2 כוס - סה"כ (20 גרם)
    לפי הטעם
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את קרם הקוקוס, זרעי הצ`יה והמייפל (אמיתי - אורגני).
  • 2 מצננים במקרר למשך שעה וחצי.
  • 3 מגישים עם מגוון פירות העונה.
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אורית חן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)247138
חלבונים (גרם)4.33 2.42
פחמימות (גרם)1910
מתוכן סוכרים (גרם)5.48 3.07
שומנים (גרם)17.75 9.94
מתוכם שומן רווי (גרם)12.55 7.03
נתרן (מ"ג)37.0220.73
סיבים תזונתיים (גרם)5.79 3.24
מים (גרם)74.6341.78
ויטמין A (מק"ג)4.92.75
ויטמין B (מ"ג)0.510.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.390.22
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)7.924.43
ויטמין C (מ"ג)56.431.58
ויטמין E (מ"ג)0.120.06
ויטמין K (מק"ג)1.480.83
סידן (מ"ג)70.2739.34
ברזל (מ"ג)0.380.21
מגנזיום (מ"ג)19.711.03
זרחן (מ"ג)28.0615.71
אבץ (מ"ג)0.180.1
אשלגן (מ"ג)222.83124.77
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.03
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.5% 38.2% 9.3% 40%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.77 (1.04 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.