דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קינוח טבעוני ובריא יחסית למאפינס אחרים

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 77 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המאפינס)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את המצרכים היבשים, מוסיפים את הרטובים (מלבד החומץ) ומערבבים היטב עד שאין גושים (מומלץ עם מטרפה).
  • 2 מוסיפים את החומץ ומערבבים. מעבירים למנג`טים משומנים או לתבנית שקעים משומנת מסיליקון.
  • 3 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות.
  • 4 מקציפים את השמנת הצמחית, חלב הסויה ואינסטנט הפודינג עד לקבלת קצפת יציבה, ומזלפים על המאפינס.
  • 5 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)185240
חלבונים (גרם)2.63 3.42
פחמימות (גרם)2634
מתוכן סוכרים (גרם)1.85 2.41
שומנים (גרם)7.43 9.66
מתוכם שומן רווי (גרם)0.76 0.99
נתרן (מ"ג)139.53181.44
סיבים תזונתיים (גרם)1.32 1.71
מים (גרם)15.6520.35
ויטמין A (מק"ג)0.360.47
ויטמין B (מ"ג)1.151.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.070.09
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.91.17
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.720.94
ויטמין C (מ"ג)2.73.51
ויטמין E (מ"ג)1.732.25
סידן (מ"ג)29.1937.96
ברזל (מ"ג)0.020.03
מגנזיום (מ"ג)0.570.74
זרחן (מ"ג)0.740.96
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)7.9310.31
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.325.62
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.03
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)4.295.57
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.031.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.951.23

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.5% 19.9% 7.1% 69.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.26 (0.27 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.