דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

321 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בסיר להרתיח את השמנת.
  • 2 להוסיף את קוביות הבזיליקום, השום הכתוש, אגוז מוסקט טחון, גבינת הפרמזן המגורדת ומלח ופלפל שחור (לפי הטעם).
  • 3 לערבב את הכל ולהמשיך להרתיח עד שמבעבע.
  • 4 לשפוך על פסטה מוכנה.
  • 5 בתיאבון.
טיפ למתכון
את הרוטב ניתן לשים על סלטים, דגים, פסטה.

לתשומת לב - קוביות הבזיליקום מכילות כמויות לא מבוטלות של מלח ולכן ניתן להמעיט בכמות המלח שמוסיפים.

- פרסומת -

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1,043325
חלבונים (גרם)13.34 4.15
פחמימות (גרם)144
מתוכן סוכרים (גרם)0.64 0.2
שומנים (גרם)104.24 32.47
מתוכם שומן רווי (גרם)61.76 19.24
כולסטרול (מ"ג)349.06 108.74
נתרן (מ"ג)1,159361.13
סיבים תזונתיים (גרם)1.08 0.34
מים (גרם)4.281.33
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.180.05
ויטמין B (מק"ג)0.2576.97
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010
ויטמין B3 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.090.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.780.55
ויטמין C (מ"ג)2.350.73
ויטמין E (מ"ג)0.010
ויטמין K (מק"ג)0.940.29
סידן (מ"ג)259.0280.69
ברזל (מ"ג)0.330.1
מגנזיום (מ"ג)6.41.99
זרחן (מ"ג)15.844.93
אבץ (מ"ג)0.130.04
אשלגן (מ"ג)41.5312.94
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.070.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 78.8% 10.1% 10.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.