דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (20 יחידות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • הכנת הבסיס:
  • 1 מרככים את החמאה שתהיה רכה ולא חמה, ומערבבים אותה היטב עם הקדאיף שהופשר.
  • 2 מעצבים בתוך רינג את הקדאיף ולוחצים פנימה כארבעים עיגולים, אופים בחום בינוני 160 מעלות עד שהקדאיף נעשה חום זהוב.
  • 3 מוציאים ומקררים.
  • הכנת סירופ הסוכר:
  • 1 מכינים את הסירופ לדרגה שהסירופ נעשה לא דליל מדי ולא קשה מדי, כדי שהקדאיף יספוג את הסירופ ללא נזילה מיותרת על המגש.
  • הכנת המילוי:
  • 1 מחכים שהקדאיף יתקרר לגמרי.
  • 2 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, ומזלפים על כל רינג שמנת מוקצפת.
  • 3 מכסים עם עיגול שני של קדאיף ומכניסים למקרר.
  • הכנת קליפות התפוז המסוכרות:
  • 1 חותכים את קליפות התפוז לג`וליאנים דקים מאוד.
  • 2 מבשלים את הג`וליאנים עם הסוכר והמים עד שנשאר מעט מהסירופ.
  • 3 שמים בתוך מסננת ומחכים שיתקרר כמעט לגמרי, שמים כמה ג`וליאנים מעל הקדאיף ואחר כך נשיקת קצפת מתוקה.
  • 4 מחזירים למקרר.
  • הכנת רוטב התפוזים:
  • 1 מבשלים את מיץ התפוזים עם הסוכר עד שהרוטב מסמיך מעט (לא יותר מדי).
  • 2 מקררים היטב, שמים גם את הרוטב במקרר.
  • 3 כאשר מגישים את הקדאיף שופכים מרוטב התפוזים על הקדאיף למעלה ומסביב.
  • 4 לבריאות ובתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)378270
חלבונים (גרם)2.79 1.99
פחמימות (גרם)5237
מתוכן סוכרים (גרם)34.77 24.78
שומנים (גרם)18.16 12.94
מתוכם שומן רווי (גרם)4.9 3.49
כולסטרול (מ"ג)57.85 41.23
נתרן (מ"ג)100.9171.93
סיבים תזונתיים (גרם)0.11 0.08
מים (גרם)36.8726.28
ויטמין A (מק"ג)0.550.39
ויטמין B (מ"ג)1.360.97
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.07
ויטמין B3 (מ"ג)1.060.75
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.070.76
ויטמין C (מ"ג)4.142.95
ויטמין E (מ"ג)0.010
סידן (מ"ג)18.5313.21
ברזל (מ"ג)0.030.02
מגנזיום (מ"ג)0.960.69
זרחן (מ"ג)0.990.7
אבץ (מ"ג)0.010.01
אשלגן (מ"ג)11.217.99
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 24.8% 3.8% 71.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.33 (0.33 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.