דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 987 גרם למנה\יחידה (4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להשרות את הבורגול למשך שעה במי ברז עד כדי כיסוי הבורגול ולסנן.
  • 2 להוריד את הראש של הפלפלים, לנקות מגרעינים ולשטוף.
  • 3 בקערה להניח את הבורגול המסונן, הירקות המגורדים, 1/2 מכמות התבלינים, מחצית מכמות השמן וכף רסק עגבניות ולערבב.
  • 4 למלא את הפלפלים בתערובת של הבורגול ולהניח בתבנית.
  • 5 בקערה לשים את העגבניות המרוסקות,יתרת רסק העגבניות, התבלינים והשמן ולהוסיף את כוס המים. לערבב וליצוק מעל הפלפלים.
  • 6 לכסות בנייר אפייה ולהכניס לאפייה בחום של 200 מעלות למשך שעה.
  • 7 להגיש חם.
טיפ למתכון
ניתן להחליף את ירקות המילוי בעגבניות ותפוחי אדמה.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)39340
חלבונים (גרם)10.92 1.11
פחמימות (גרם)707
מתוכן סוכרים (גרם)19.92 2.02
שומנים (גרם)11.42 1.16
מתוכם שומן רווי (גרם)0.93 0.09
נתרן (מ"ג)1,283130.04
סיבים תזונתיים (גרם)16.43 1.66
מים (גרם)781.379.18
ויטמין A (מק"ג)1,529154.94
ויטמין B (מ"ג)8.990.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.410.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.290.03
ויטמין B3 (מ"ג)5.480.56
ויטמין B5 (מ"ג)1.270.13
ויטמין B6 (מ"ג)1.40.14
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)149.5615.16
ויטמין C (מ"ג)851.1586.26
ויטמין E (מ"ג)6.830.69
ויטמין K (מק"ג)37.043.75
סידן (מ"ג)127.7512.95
ברזל (מ"ג)4.270.43
מגנזיום (מ"ג)118.7912.04
זרחן (מ"ג)213.421.63
אבץ (מ"ג)1.860.19
אשלגן (מ"ג)1,474149.35
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.820.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.140.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.680.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.120.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.110.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15.1% 10.5% 10% 64.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?