דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 בקערה לערבב בשר טחון, 5 שיני שום כתושות, אורז, פטרוזיליה, מחצית מכמות המלח, כמון, קינמון, כף רסק עגבניות וכף שמן. להניח בצד לספיגת טעמים.
  • 2 לרוקן את הפלפלים ולשטוף, להניח בצד.
  • 3 בסיר לחמם את יתרת השמן, להוסיף את הבצל הפרוס ושאר השום ולערבב.
  • 4 להוסיף את יתרת הרסק, יתרת המלח, הפפריקה והכורכום ולערבב לתערובת אחידה. למלא במים עד מחצית מהסיר ולהביא לרתיחה.
  • 5 למלא כל פלפל עד 3/4 מגובהו. במידה ונשאר עוד מלית ניתן להכין מהם קציצות.
  • 6 כשרתח הרוטב יש להכניס בזהירות את הפלפלים הממולאים. להניח מעליהם צלחת חסינת אש ולכסות במכסה. להביא לרתיחה ולהנמיך.
  • 7 להמשיך לבשל שעה-שעה וחצי עד לצמצום הנוזלים.
  • 8 לבריאות.
טיפ למתכון
אפשר למלא גם תפו"א, עגבניה, פלפלים שונים, קישוא, כרוב ועוד.
- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)266 קלוריות78 קלוריות
חלבונים12 גרם3.5 גרם
פחמימות27 גרם8 גרם
מתוכן סוכרים2.7 גרם0.8 גרם
שומנים13.4 גרם3.9 גרם
מתוכם שומן רווי3.1 גרם0.9 גרם
כולסטרול28.3 מ"ג8.3 מ"ג
נתרן1.2 גרם0.4 גרם
סיבים תזונתיים4.4 גרם1.3 גרם
מים273.7 גרם80.2 גרם
ליקופן0 מק"ג0 מק"ג
ויטמין A79.9 מק"ג23.4 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)6.3 מ"ג1.8 מ"ג
ויטמין B1140 מק"ג41 מק"ג
ויטמין B2178.2 מק"ג52.2 מק"ג
ויטמין B34.3 מ"ג1.3 מ"ג
ויטמין B5752.5 מק"ג220.6 מק"ג
ויטמין B6804 מק"ג235.7 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B975.7 מק"ג22.2 מק"ג
ויטמין B120.9 מק"ג0.3 מק"ג
ויטמין C388.8 מ"ג114 מ"ג
ויטמין E737.7 מק"ג216.2 מק"ג
ויטמין K80.3 מק"ג23.5 מק"ג
סידן77.8 מ"ג22.8 מ"ג
ברזל3.8 מ"ג1.1 מ"ג
מגנזיום50.3 מ"ג14.7 מ"ג
זרחן168.2 מ"ג49.3 מ"ג
אבץ2.7 מ"ג0.8 מ"ג
אשלגן804.5 מ"ג235.8 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות223.4 מ"ג65.5 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 330.4 מ"ג8.9 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 6192.9 מ"ג56.5 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות82.5 מ"ג24.2 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 980.4 מ"ג23.6 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 23.5% 21% 47.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
אורז אדום

אורז אדום

אורז בסמטי עם ירקות

אורז בסמטי עם ירקות

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! רוצים לנסות?

קיפודי אורז ובשר

קיפודי אורז ובשר

ספינג' ביתי

ספינג' ביתי

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

קובה סלק פיקנטית ברוטב סמיך

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

תפוזים: זנים, יתרונות, חסרונות והקשר לויטמין C

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה
תוכן שיווקי

מגש סושי בסניף נגיסה סושי בר הכשר, כיכר המדינה

169 ₪