דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
בול מה שאתם צריכים לפסח

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 104 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מערבבים בצלחת רחבה את החלב, החמאה המומסת והסוכר החום. טובלים את המצות (אפשר בשלמותן/לחצות בזהירות), מניחים על נייר אפייה ואופים כ- 7 דקות. כשהן יוצאות מהתנור הן עוד רכות, ניתן לחתוך בזהירות לגודל הרצוי. מצננים היטב.
  • 3 מערבבים יחד את השוקולד הלבן המומס ומחית הפיסטוק.
  • 4 מקציפים את השמנת המתוקה עם תמצית הוניל ופודינג הוניל עד לקבלת קצפת יציבה, מאחדים יחד עם תערובת הפיסטוק ומקפלים הכל יחד.
  • 5 מרכיבים את המילפיי: מניחים שכבת מצה, מזלפים מהקרם וחוזרים על הפעולה. מסיימים במצה/בקרם לפי בחירתכם ומקשטים איך שאוהבים (אני קישטתי בפיסטוקים, שוקולד לבן ואבקת סוכר).
  • 6 מקררים לפחות כשעה להתייצבות מלאה של הקרם ומגישים מילפיי כשר לפסח טעים וקל להכנה!
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הקישוטים השונים על המילפיי. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור המילפיי אלא את זמן ההכנה בלבד.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דיאנה!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)412395
חלבונים (גרם)5.16 4.94
פחמימות (גרם)2827
מתוכן סוכרים (גרם)16.93 16.21
שומנים (גרם)30.63 29.33
מתוכם שומן רווי (גרם)17.27 16.54
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.980.94
כולסטרול (מ"ג)66.63 63.8
נתרן (מ"ג)63.3360.63
סיבים תזונתיים (גרם)0.3 0.29
מים (גרם)0.320.31
ויטמין B (מק"ג)9.69.19
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.020.02
סידן (מ"ג)15.2414.59
ברזל (מ"ג)0.020.02
מגנזיום (מ"ג)0.270.26
זרחן (מ"ג)0.120.12
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)3.783.62
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 47.6% 8% 43.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.92 (0.93 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.