דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רולדת שמרים במילוי טחינה גולמית
רולדת שמרים במילוי טחינה גולמית
רולדת שמרים במילוי טחינה גולמית
רולדה טעימה לאירוח

מצרכים למתכון

42 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (3 רולדות - כל רולדה 14 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מכניסים לקערת המערבל עם וו הלישה את הקמח, השמרים, הסוכר הלבן וסוכר הוניל, ומערבלים כדקה. מוסיפים את המצרכים הרטובים בהדרגה (הביצים, השמן והמים), וממשיכים בערבול כ- 5-7 דקות נוספות. מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל כדקה. מכסים את הקערה ומתפיחים כשעה.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים (3 רולדות). מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעלה דק, מורחים טחינה (לא שכבה עבה) ומפזרים מעל 3 כפות סוכר חום מעל כל רולדה.
  • 3 מגלגלים לרולדות, מניחים בתבנית עם נייר אפייה ומשאירים כך למנוחה נוספת כ- 30-45 דקות.
  • 4 מורחים ביצה טרופה על הרולדות ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות או עד להשחמה.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
לי יצאו רולדות גדולות, אפשר לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ולקבל רולדות קצת יותר קטנות. אפשר לפדר אבקת סוכר מעל.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של שרית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)210352
חלבונים (גרם)6.05 10.1
פחמימות (גרם)2542
מתוכן סוכרים (גרם)6.11 10.2
שומנים (גרם)9.54 15.93
מתוכם שומן רווי (גרם)1.41 2.35
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)30.11 50.29
נתרן (מ"ג)50.4884.3
מים (גרם)14.7824.69
ויטמין A (מק"ג)12.9521.63
ויטמין B (מ"ג)0.20.33
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.22
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.856.42
ויטמין B12 (מק"ג)0.070.12
ויטמין D (מק"ג)0.170.28
ויטמין E (מ"ג)0.090.14
ויטמין K (מק"ג)0.020.04
סידן (מ"ג)19.6332.78
ברזל (מ"ג)0.170.28
מגנזיום (מ"ג)1.422.38
זרחן (מ"ג)16.1927.04
אבץ (מ"ג)0.110.18
אשלגן (מ"ג)16.6327.78
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.150.26
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.30.49
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.280.46

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.4% 14.8% 61.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה