דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
תפוחי אדמה חריפים בתנור
תפוחי אדמה חריפים בתנור
תפוחי אדמה חריפים בתנור
תפוחי אדמה בתנור ברוטב צ`ילי חריף

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 256 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות דקות יחסית.
  • 2 לערבב את כל מצרכי התיבול בקערה. להוסיף את פרוסות תפוחי האדמה ולערבב היטב.
  • 3 לרסס ספריי שמן בתבנית בינונית ולסדר בשורות את תפוחי האדמה המתובלים.
  • 4 לחמם את התנור מראש לחום של 220 מעלות ולאפות כ- 25-30 דקות (עד שתפוחי האדמה נחרכים מסביב). להגיש חם!
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)290113
חלבונים (גרם)4.44 1.74
פחמימות (גרם)5823
מתוכן סוכרים (גרם)6.02 2.35
שומנים (גרם)5.17 2.02
מתוכם שומן רווי (גרם)0.81 0.32
נתרן (מ"ג)674.34263.24
סיבים תזונתיים (גרם)4.28 1.67
מים (גרם)180.9570.64
ויטמין B (מ"ג)5.612.19
ויטמין B1 (מ"ג)0.250.1
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B3 (מ"ג)3.371.31
ויטמין B5 (מ"ג)1.220.48
ויטמין B6 (מ"ג)0.70.27
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)23.519.18
ויטמין C (מ"ג)30.4211.88
ויטמין E (מ"ג)0.020.01
ויטמין K (מק"ג)4.91.91
סידן (מ"ג)13.135.13
ברזל (מ"ג)0.790.31
מגנזיום (מ"ג)51.7220.19
זרחן (מ"ג)103.440.36
אבץ (מ"ג)0.720.28
אשלגן (מ"ג)888.45346.82
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.10.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6% 7.2% 6.2% 80.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.09 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.