דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מלבי חלבי בציפוי רוטב תותים
מלבי חלבי בציפוי רוטב תותים
מלבי חלבי בציפוי רוטב תותים
מלבי מושלם לקינוח

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 147 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 בסיר כבד שמים את השמנת המתוקה, 550 מ"ל החלב, הסוכר וסוכר הוניל, ומחממים עד לסף רתיחה.
  • 2 בקערה מערבבים את הקורנפלור ו- 100 מ"ל החלב הנותר לתערובת אחידה.
  • 3 מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר תוך כדי בחישה. לאחר רתיחה, ממשיכים לבשל על אש יותר נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהתערובת מסמיכה מעט למרקם של דייסה (כ- 5 דקות).
  • 4 מסירים מהאש, מוסיפים פנימה את מי הורדים ומערבבים היטב.
  • 5 מחלקים את המלבי לכוסות הגשה.
  • 6 מצננים במקרר במשך כשעתיים לפחות.
  • 7 טוחנים את התותים ואבקת הסוכר למחית ומקשטים את המלבי מלמעלה. ניתן להגיש גם ללא התותים ועם תערובת אגוזים, קינמון וקוקוס.
  • 8 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן קירור המלבי.

עוד הצעות למתכונים

מוזמנים לבקר בבלוג של דפנה מיכאל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)193131
חלבונים (גרם)2.94 2
פחמימות (גרם)2920
מתוכן סוכרים (גרם)15.05 10.24
שומנים (גרם)7.6 5.18
מתוכם שומן רווי (גרם)4.47 3.04
כולסטרול (מ"ג)25.17 17.13
נתרן (מ"ג)42.5128.94
סיבים תזונתיים (גרם)1.5 1.02
מים (גרם)30.3320.65
ויטמין A (מק"ג)0.330.23
ויטמין B (מ"ג)0.210.14
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.130.09
ויטמין B5 (מ"ג)0.040.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)85.45
ויטמין C (מ"ג)19.613.34
ויטמין E (מ"ג)0.10.07
ויטמין K (מק"ג)0.730.5
סידן (מ"ג)77.6952.89
ברזל (מ"ג)0.140.09
מגנזיום (מ"ג)4.332.95
זרחן (מ"ג)85.45
אבץ (מ"ג)0.050.03
אשלגן (מ"ג)51.2734.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 18.4% 7.1% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.