דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגיות חלקום
עוגיות חלקום
עוגיות במילוי רחת לוקום מתוק

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך ולא דביק, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך כשעה.
  • 2 לרדד את הבצק, לחתוך למשולשים בגודל הרצוי, להניח פרוסת רחת לוקום בקצה הרחב ולגלגל עד הפינה (כך להכין את כל העוגיות).
  • 3 להניח את העוגיות על נייר אפייה בתוך תבנית ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 4 לקרר ולפדר באבקת סוכר לפי הטעם.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מי הורדים.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)240455
חלבונים (גרם)3.68 6.98
פחמימות (גרם)2750
מתוכן סוכרים (גרם)3.81 7.24
שומנים (גרם)13.24 25.15
מתוכם שומן רווי (גרם)4.47 8.48
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.13
כולסטרול (מ"ג)19.53 37.09
נתרן (מ"ג)137.98262.07
מים (גרם)0.951.8
ויטמין A (מק"ג)6.8613.03
ויטמין B (מ"ג)76.620.15
ויטמין B1 (מ"ג)00.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B5 (מ"ג)0.050.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.634.99
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.07
ויטמין D (מק"ג)0.10.19
ויטמין E (מ"ג)0.050.09
ויטמין K (מק"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)2.364.48
ברזל (מ"ג)0.050.09
מגנזיום (מ"ג)0.090.17
זרחן (מ"ג)7.0213.33
אבץ (מ"ג)0.040.08
אשלגן (מ"ג)2.043.87
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.060.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.210.4
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.190.37

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 30.5% 8.5% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.