דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות טבעוניות
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות טבעוניות
לביבות טבעוניות לחנוכה

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 36 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב את מצרכי תחליף הביצים ולהניח בצד.
  • 2 לגרד בפומפייה או במעבד מזון את תפוחי האדמה, לסחוט היטב מהנוזלים ולהעביר לקערה.
  • 3 להוסיף לתפוחי האדמה המגורדים את הקמח, המלח ותחליף הביצים שהכנו, ולערבב היטב עם הידיים.
  • 4 לחמם את השמן במחבת שיכסה את כל התחתית וקצת יותר (כל פעם להוסיף קצת בהתאם לצורך).
  • 5 ליצור לביבות ולטגן משני הצדדים עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)70196
חלבונים (גרם)0.83 2.33
פחמימות (גרם)822
מתוכן סוכרים (גרם)0.22 0.6
שומנים (גרם)4.24 11.91
מתוכם שומן רווי (גרם)0.47 1.32
נתרן (מ"ג)297.07833.88
סיבים תזונתיים (גרם)0.91 2.54
מים (גרם)21.1359.32
ויטמין B (מ"ג)0.561.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.07
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.330.93
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.36
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.19
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.286.4
ויטמין C (מ"ג)1.885.27
ויטמין E (מ"ג)0.872.43
ויטמין K (מק"ג)0.531.49
סידן (מ"ג)2.246.27
ברזל (מ"ג)0.080.23
מגנזיום (מ"ג)5.0914.29
זרחן (מ"ג)10.1428.46
אבץ (מ"ג)0.070.19
אשלגן (מ"ג)83.2233.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.115.92
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.15.88
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.481.36
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.471.33

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 30.9% 6% 56.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.49 (0.55 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.