דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
כדורי שוקולד קלאסיים
כדורי שוקולד קלאסיים
כדורי שוקולד קלאסיים
קלאסה במיטבה

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 26 גרם למנה\יחידה (30-35 כדורים (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מכניסים את הביסקוויטים לשקית ומרסקים עם פטיש שניצל (או איך שאתם מוצאים לנכון), עד לחתיכות ממש קטנות ולאחר מכן מניחים בקערה.
  • 2 בסיר קטן מחממים את החלב עם הסוכר והחמאה עד להמסה. מוסיפים לסיר את אבקת הקקאו (מומלץ לנפות אותו עם מסננת קטנה כדי שלא יהיו גושים), ומערבבים. מכבים את האש ומוסיפים את קוביות השוקולד המריר והחלב עד להמסה מלאה שלהם ועד לקבלת בלילה אחידה.
  • 3 מוזגים את בלילת השוקולד על הביסקוויטים בקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מכניסים לצינון במקרר למשך כ- 30-40 דקות (ככה יהיה קל יותר לכדרר אותם).
  • 4 מוציאים מהמקרר, מכדררים לכדורים בגודל שרוצים, מצפים בקוקוס ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את כדורי השוקולד יש לאחסן בקופסא במקרר עד 5 ימים.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול וקירור. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור הכדורים.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של לירון!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)107411
חלבונים (גרם)1.41 5.4
פחמימות (גרם)1349
מתוכן סוכרים (גרם)6.3 24.21
שומנים (גרם)5.88 22.59
מתוכם שומן רווי (גרם)3.56 13.69
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.140.54
כולסטרול (מ"ג)6.52 25.06
נתרן (מ"ג)29.08111.72
סיבים תזונתיים (גרם)0.45 1.74
מים (גרם)0.10.4
ויטמין B (מק"ג)24.6894.8
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.07
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.260.98
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.020.08
סידן (מ"ג)6.5225.06
ברזל (מ"ג)0.110.43
מגנזיום (מ"ג)4.0115.41
זרחן (מ"ג)5.8822.59
אבץ (מ"ג)0.050.21
אשלגן (מ"ג)12.4747.91
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.14
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.14

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 28.8% 6.9% 62.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.