דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת טירמיסו קלה להכנה
עוגת טירמיסו קלה להכנה
עוגת טירמיסו קלה להכנה
אתם לא מבינים כמה שזה טעים

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מקציפים בקערה את כל מרכיבי הקרם עד לקבלת קצפת אחידה.
  • 2 מכינים את האספרסו החזק עם מעט מים קרים בקערה לטבילת הבישקוטים, ומניחים בצד למשך כ- 10 דקות להתקרר.
  • 3 טובלים את הבישקוטים מהר (לא להשרות) משני הצדדים ומסדרים בתבנית.
  • 4 מורחים כחצי מהכמות של הקרם, ושוב חוזרים על אותה פעולה (בישקוטים וקרם).
  • 5 מקררים את העוגה כ- 6 שעות לפחות במקרר (רצוי למשך לילה שלם).
  • 6 מפזרים מעל את אבקת הקקאו האיכותית בנדיבות לפני ההגשה וזהו - יש לכם עוגת טירמיסו קלה להכנה ופשוט מושלמת לשבת!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מלבנית בגודל 22x32 ס"מ.

זמן ההכנה כולל את זמן קירור העוגה. שיטת ההכנה כוללת הקצפה.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של אדיר!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)268353
חלבונים (גרם)2.83 3.74
פחמימות (גרם)2229
מתוכן סוכרים (גרם)5.43 7.17
שומנים (גרם)19 25.11
מתוכם שומן רווי (גרם)11.62 15.36
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.610.81
כולסטרול (מ"ג)73.13 96.61
נתרן (מ"ג)31.0941.07
סיבים תזונתיים (גרם)0.37 0.49
מים (גרם)3.885.13
ויטמין B (מ"ג)0.240.32
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.220.29
ויטמין B5 (מ"ג)00.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.40.53
ויטמין C (מ"ג)0.010.01
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.030.04
סידן (מ"ג)17.2222.76
ברזל (מ"ג)0.160.21
מגנזיום (מ"ג)8.6511.43
זרחן (מ"ג)8.5411.28
אבץ (מ"ג)0.080.1
אשלגן (מ"ג)22.0229.09
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.07
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.07

מתכונים חלופיים

המלצות AI

ניתן להתייעץ ולקבל משוב על המתכון.
רוצים לקבל עזרה מדיאטנית ה-AI שלנו? משף ה-AI שלנו?

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 43.4% 6.5% 49.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.78 (0.79 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.