דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מטגנים עם כף שמן את הבצלים הלבנים.
  • 2 כשמשחים, שופכים את הבורגול, ממלאים את הסיר במים ומשאירים כאצבע מעבר לבורגול.
  • 3 מערבבים ומוסיפים את רוטב העגבניות והאפונה.
  • 4 מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כמספר דקות עד שרואים שהבורגול ספח את הנוזלים.
  • 5 מוסיפים את הבצל הסגול והפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומשהים בסיר להתקרר.
  • 6 בסוף מוסיפים את שמן הזית, וכך השמן שומר על האיכויות שלו.
  • 7 פשוט וטעים!
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מיכל וינברגר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)244101
חלבונים (גרם)6.46 2.68
פחמימות (גרם)3515
מתוכן סוכרים (גרם)5.25 2.18
שומנים (גרם)9.8 4.06
מתוכם שומן רווי (גרם)1.33 0.55
נתרן (מ"ג)172.6971.6
סיבים תזונתיים (גרם)7.31 3.03
מים (גרם)172.3671.46
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)52.3621.71
ויטמין B (מ"ג)2.841.18
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.090.04
ויטמין B3 (מ"ג)1.770.74
ויטמין B5 (מ"ג)0.510.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.240.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)60.5925.12
ויטמין C (מ"ג)24.8610.31
ויטמין E (מ"ג)0.140.06
ויטמין K (מק"ג)171.6771.17
סידן (מ"ג)47.7519.79
ברזל (מ"ג)2.180.91
מגנזיום (מ"ג)55.4322.98
זרחן (מ"ג)102.1842.36
אבץ (מ"ג)1.140.47
אשלגן (מ"ג)318.57132.08
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.190.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.180.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.090.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.080.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.4% 16.7% 11% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.