דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
עוגת שכבות וניל
עוגת שכבות וניל
עוגת שכבות וניל
עוגת שכבות עם מילוי בטעם וניל

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להקציף את הביצים השלמות בקערת המיקסר. כשהקצף מתחיל לעלות להוסיף את הסוכר בשלוש פעימות בהדרגה. להקציף כ- 7-8 דקות עד שהתערובת בהירה ותפוחה.
  • 2 להוסיף את השמן והקמח, ולערבב בתנועות עטיפה עם מרית עד שהקמח נבלע בתערובת.
  • 3 לכסות תבנית של התנור בנייר אפייה, למזוג את התערובת לתבנית וליישר. להכניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא ולקרר.
  • 4 בינתיים להקציף את השמנת עם האינסטנט והחלב עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 5 ליישר את הקצוות של העוגה בעזרת סכין ולחלק את העוגה ל- 3 פסים. להניח פס אחד על צלחת הגשה, להניח מעליו 1/3 מהקרם, מעליו פס נוסף של עוגה והקרם ואת הפס האחרון של העוגה ולסיים בכיסוי העוגה בקרם הנותר. להכניס למקרר לפחות לשעתיים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לגרר שוקולד מעל העוגה.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)245284
חלבונים (גרם)4.94 5.73
פחמימות (גרם)3237
מתוכן סוכרים (גרם)14.99 17.4
שומנים (גרם)10.78 12.51
מתוכם שומן רווי (גרם)4.95 5.74
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.240.28
כולסטרול (מ"ג)110.35 128.07
נתרן (מ"ג)133.32154.72
סיבים תזונתיים (גרם)1.06 1.23
מים (גרם)18.4121.36
ויטמין A (מק"ג)38.6744.87
ויטמין B (מ"ג)0.560.66
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.110.13
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.370.43
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.3613.18
ויטמין B12 (מק"ג)0.220.25
ויטמין D (מק"ג)0.50.57
ויטמין E (מ"ג)0.250.29
ויטמין K (מק"ג)0.070.08
סידן (מ"ג)46.6854.18
ברזל (מ"ג)0.420.49
מגנזיום (מ"ג)2.93.37
זרחן (מ"ג)47.8555.53
אבץ (מ"ג)0.310.36
אשלגן (מ"ג)33.6539.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.460.54
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.380.44
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.881.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.820.96

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 22.2% 10.2% 65.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.3 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.