1. לשים את כל מצרכי הבצק יחד עד לקבלת בצק חלק ואחיד. אם יוצא מעט דביק מוסיפים עוד מעט קמח. מחלקים ל- 8 כדורים, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות ל- 4 שעות.
2. מכינים את המלית: במעבד מזון גורסים את אגוזי המלך דק בפולסים קצרים. מוסיפים את שאר מצרכי המלית לאגוזים ומערבבים היטב.
3. מוציאים מהמקרר את כדורי הבצק כרבע שעה לפני תחילת הרידוד. מרדדים כל כדור לעלה דק, ובעזרת גלגלת רגילה או זיגזג מחלקים ל- 8 משולשים. מניחים מעט מהמלית (חצי כף בערך) לאורך הצלעות החיצוניות ומגלגלים לצורת סיגר.
4. אופים בתנור בחום של 160-170 מעלות למשך כרבע שעה עד להזהבה קלה.
5. בוזקים אבקת סוכר על העוגיות.
6. עוגיות הסיגר מוכנות - בהצלחה ובתיאבון
זמן ההכנה לא כולל את זמן השהייה במקרר.