דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן עם השתייה החמה

מצרכים למתכון

38 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (35-40 בישקוטים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מקציפים את החלבונים עם המלח. כשמתחיל להיווצר קצף, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
  • 2 בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים, הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
  • 3 מאחדים את קציפת החלבונים עם קציפת החלמונים בעדינות.
  • 4 מנפים את הקמח התופח, הקורנפלור ואבקת האפייה, מבליעים בבלילה.
  • 5 מוזגים את הבלילה לשקית זילוף עם צנטר רחב (אפשר לגזור את קצה השקית ללא צנטר).
  • 6 בתבנית מרופדת בנייר אפייה מזליפים 2-3 פסים זה על זה באורך העוגייה הרצויה.
  • 7 זורים עם מסננת קטנה מעט אבקת סוכר מעל העוגיות.
  • 8 אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 175 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות, כ- 10-15 דקות.
  • 9 לאחר שהבישקוטים מתקררים, משחררים מהתבנית ושומרים בכלי אטום.
  • 10 בתיאבון חיוך

את הבישקוטים טעים לאכול כך איך שהם, וגם להשתמש בהם בעוגות שונות ללא אפייה, כמו טירמיסו למשל.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של רות

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)33268
חלבונים (גרם)0.81 6.51
פחמימות (גרם)651
מתוכן סוכרים (גרם)3.6 28.89
שומנים (גרם)0.55 4.42
מתוכם שומן רווי (גרם)0.19 1.5
כולסטרול (מ"ג)20.56 165.16
נתרן (מ"ג)49.93401.11
סיבים תזונתיים (גרם)0.05 0.37
מים (גרם)4.0432.42
ויטמין A (מק"ג)7.2258
ויטמין B (מ"ג)0.110.86
ויטמין B1 (מ"ג)00.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.21
ויטמין B3 (מ"ג)00.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.060.51
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)2.9123.34
ויטמין B12 (מק"ג)0.040.32
ויטמין D (מק"ג)0.10.83
ויטמין E (מ"ג)0.050.39
ויטמין K (מק"ג)0.010.11
סידן (מ"ג)2.7421.98
ברזל (מ"ג)0.060.44
מגנזיום (מ"ג)0.483.84
זרחן (מ"ג)7.9163.55
אבץ (מ"ג)0.040.36
אשלגן (מ"ג)7.862.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.080.64
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.070.54
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.221.79
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.21.63

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 7.1% 10.4% 81.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.