דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אין על שילוב של אגסים ביין אדום, צילום: נחמי וולף, סטיילינג: מיכל ליבוביץ`

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 362 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 קולפים את האגסים ומשאירים את העוקץ.
  • 2 בסיר מחממים יין אדום, מים, סוכר ומקל קינמון, עד להמסה מלאה של הסוכר.
  • 3 מוסיפים את האגסים כך שיכוסו בנוזל ומרתיחים.
  • 4 מבשלים על אש נמוכה למשך כ- 20 דקות, עד שהאגסים רכים אך לא יותר מדי. מוציאים את מקל הקינמון.
  • 5 מצננים ומכניסים למקרר עם הנוזלים.
  • 6 מגישים קר בתוספת גלידת וניל.
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מלכי אדלר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)432119
חלבונים (גרם)0.71 0.2
פחמימות (גרם)5916
מתוכן סוכרים (גרם)48.03 13.28
שומנים (גרם)0.22 0.06
מתוכם שומן רווי (גרם)0.01 0
נתרן (מ"ג)2.660.74
סיבים תזונתיים (גרם)5.77 1.59
מים (גרם)175.7648.6
ויטמין A (מק"ג)1.860.51
ויטמין B (מ"ג)0.520.14
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.290.08
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.02
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.023.6
ויטמין C (מ"ג)7.812.16
ויטמין E (מ"ג)0.220.06
ויטמין K (מק"ג)8.372.31
סידן (מ"ג)17.644.88
ברזל (מ"ג)0.320.09
מגנזיום (מ"ג)13.223.66
זרחן (מ"ג)20.465.66
אבץ (מ"ג)0.190.05
אשלגן (מ"ג)221.9461.36
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.050.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.050.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.8% 0.3% 1.1% 89.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.