דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק ירקות טעים בשילוב עם אורז

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 249 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לגרד את תפוח האדמה, הגזרים, הבצל והקישוא, ולכתוש את השום.
  • 2 בסיר גדול לחמם את השמן ולהוסיף את כל הירקות. לערבב מספר דקות ולהוסיף את האורז כשהוא שטוף.
  • 3 לתבל במלח וכורכום, ולמלא במים עד 3/4 מגובה הסיר.
  • 4 להביא לרתיחה ולבשל כחצי שעה-שעה על הגז.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להוסיף את כל הירקות שאהובים עליכם.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)11848
חלבונים (גרם)2.38 0.96
פחמימות (גרם)208
מתוכן סוכרים (גרם)3.66 1.47
שומנים (גרם)3.62 1.46
מתוכם שומן רווי (גרם)0.36 0.15
נתרן (מ"ג)616.73247.85
סיבים תזונתיים (גרם)3.34 1.34
מים (גרם)202.7681.48
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)326.86131.36
ויטמין B (מ"ג)1.690.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.02
ויטמין B3 (מ"ג)1.030.41
ויטמין B5 (מ"ג)0.270.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.230.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.769.15
ויטמין C (מ"ג)12.354.96
ויטמין E (מ"ג)0.390.16
ויטמין K (מק"ג)7.262.92
סידן (מ"ג)41.7916.79
ברזל (מ"ג)1.520.61
מגנזיום (מ"ג)27.0410.87
זרחן (מ"ג)60.2724.22
אבץ (מ"ג)0.490.2
אשלגן (מ"ג)400.74161.05
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.07
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.120.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.02
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.02

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.4% 12.3% 8.1% 68.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.