דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
התוספות שמשדרגות את סלט הסלק

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 91 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להניח את פרוסות הסלק המבושל בקערה (ניתן להשתמש גם בסלק מאריזת וואקום).
  • 2 לערבב היטב ביחד את השמן, הסילאן, חומץ התפוחים, מיץ הלימון, המלח, הפלפל השחור והשום, למזוג על הסלקים בקערה ולהניח בצד למשך כ- 20 דקות עד לספיגת הטעמים.
  • 3 להעביר לכלי הגשה ולקשט בשקדים פרוסים ובפטרוזיליה קצוצה.
  • 4 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)129141
חלבונים (גרם)2.79 3.06
פחמימות (גרם)1516
מתוכן סוכרים (גרם)11.05 12.1
שומנים (גרם)6.79 7.43
מתוכם שומן רווי (גרם)0.56 0.62
נתרן (מ"ג)198.42217.25
סיבים תזונתיים (גרם)2.44 2.68
מים (גרם)57.4762.92
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)8.249.02
ויטמין B (מ"ג)0.50.54
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.230.26
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.11
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)51.2556.11
ויטמין C (מ"ג)6.076.64
ויטמין E (מ"ג)0.040.05
ויטמין K (מק"ג)27.7530.38
סידן (מ"ג)15.0316.46
ברזל (מ"ג)0.650.71
מגנזיום (מ"ג)15.4516.92
זרחן (מ"ג)26.1128.58
אבץ (מ"ג)0.250.27
אשלגן (מ"ג)202.47221.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.050.05
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.05
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.1% 25.3% 10.4% 55.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.45 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.